FRANSKHED, NERVØSITET & HJERTEBANKEN

 photo P6110133_zpsmn6lrzd5.jpg

 photo P6110194_zpsce0ovqhi.jpg

 photo P6110209_zpsszagb84e.jpg

 photo P6110162_zpsnjeurj6c.jpg

 photo P6110154_zpsswg6fzfa.jpg

Adlinks: Coat: Minimum (HERE) Shirt: ASOS (HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE) Bag: & Other Stories (HERE)

Torsdag aften var jeg iført det man kan kalde, et meget fransk-inspireret outfit. Egentlig havde jeg en lille tøjkrise da jeg skulle ud af døren, men det endte heldigvis med, at jeg faktisk følte mig ret godt tilpas.

Eftermiddagen blev brugt til Emilys bogreception, hvor den stod på kage, bobler og smalltalk. Så meget, at jeg var helt ør i hovedet da jeg kom ned på gaden 😉 Det er sjovt, hvordan man nærmest kan blive helt udmattet at tale. Efterfølgende var jeg til den fineste vinsmagning på Umami med Accolade Wines. Egentlig havde jeg bare troet, at det ville tage et par timer, men det var med 7-retter og alt hvad der hører til. Virkelig lækkert.

I dag er jeg SÅ træt, for jeg har sovet alt for lidt, fået alt for meget sol (og øl) på Northside i går og har ret meget jeg skal nå, inden jeg rejser på mandag. Ærligt, så har jeg bare lidt svært ved at tage mig sammen og samle min hjerne, for jeg er faktisk begyndt at blive virkelig nervøs for den rejse. I ny og næ bliver jeg ramt af en følelse af, at det jo må være verdens dårligste idè at rejse så langt væk helt alene.

Heldigvis forsvinder den ofte igen og erstattet af en “ih hvor jeg glæder mig-følelse”. Men jeg har altså lidt svært ved at koncentrere mig om meget andet. Jeg tror jeg starter med at løbe en lang tur. Den hjælper ofte, når min hjerte opfører sig sådan 😉

Kan I have en skøn lørdag ?

Billederne er forresten taget af dygtige Marie.

[show_shopthepost_widget id=”797591″]

English recap: This is my outfit from thursday night, that was well spent with a wine tasting dinner and Emily’s book launch. As you can see I was very French-inspiret and it was one of those outfit’s that I felt very comftable wearing. These days are all about getting ready before I head to San francisco on monday. Honestly im pretty nervous right now and my head just keeps spinning. I think I’ll take a long run now. That always helps.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments