BABY BLUE

 photo P6100132_zpsa7jhdr4e.jpg

Adlinks: Shirt: ASOS Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Scarf: Pieces (HERE) Bag: Balenciaga

Jeg havde nær glemt alt om de her jeans, som jeg nærmest boede i sidste sommer. Dengang lagde vejret også lidt mere op til hvide jeans 😉 Jeg fandt dem for et par dage siden, da jeg forsøgte at skabe lidt orden på mine jeans-hylder. Det var et glædeligt gensyn, kan jeg godt fortælle jer, for jeg er virkelig vil med deres pasform. Dog går der nok lidt tid, inden de kommer på igen, for jeg tror altså ikke at jeg får plads til dem i min bagpack når jeg rejser ud i verden på mandag. Dog satser jeg også på at få forholdsvis begrænset adgang til vask, og så er hvide jeans nok ikke lige sagen 😉

Billederne er fra i går, hvor jeg mødtes med Maria, min gamle Berliner-roomie til hygge og kaffe.

Om lidt sætter jeg kursen mod indre by, hvor Emily har inviteret til reception for hendes nye og alt for flotte bog. Efterfølgende står den på vinsmagning og middag på Umami. Slet ikke dumt og virkelig tiltrængt. Jeg er typen, der ELSKER at gå ud og gør det nok lidt for ofte. De sidste 4 (!!) aftener har jeg brugt alene herhjemme, fordi jeg har haft så meget arbejde der skulle klaret inden jeg rejser.

Jeg håber dog at jeg kan begrænse mig med den der vin, for i morgen går turen hele vejen til Århus, hvor jeg skal på Northside for første gang. Godt nok kun en enkelt dag, men jeg glæder, kan I tro.

Kan I have en rigtig god aften ?

 photo P6100143_zps10xljyxq.jpg

 photo P6100146_zpscvsaw0rl.jpg

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments