ET SOMMERSÆT & REJSESTRESS

 photo P6090151_zpshujzcazy.jpg

 photo P6090190_zpsljit8cia.jpg

 photo P6090187_zpsktdiqvg2.jpg

 photo P6090192_zpsgcvj1nqp.jpg

 photo P6090196_zpsy1h8kzlx.jpg

 photo Outift_zpsygwzix5g.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (SIMILAR HERE) Shirt: ASOS (HERE) Trousers: Obejct (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Balenciaga

Vi kan godt blive enige om, at det simpelthen bare er SÅ skønt, at vejret endelig tillader sommertøj. Det udnyttede jeg selvfølgelig og hoppede i nogle af de ting, som bare har hængt i garderoben og ventet på solen. Blusen fra ASOS er i øvrigt resultatet af min besættelse af toppe med snørebånd 😉

De her dage går primært med at forberede mig på min rejse til Californien, som starter på mandag (!!!) Jeg har en del blog-relaterede ting som skal klares, lukkes og færdiggøres. Rejsen har jeg heller ikke helt fået styr på endnu. Så sent som her til eftermiddag har jeg booket det hotel, som jeg skal bo på den første uge. Jeg tør slet ikke fortælle jer hvor dyre de er i San Francisco. Hvis jeg ikke skal komme hjem med verdens største underskud, kunne det godt se ud som om, at jeg bliver nødt til at tage til nogle af de mindre byer. Jeg kan selvfølgelig også bare håbe, at jeg møder nogle nye (og rige) venner, som synes at det kunne være for fedt, hvis jeg boede hos dem resten af tiden 😉

Husk forresten at I stadig gerne må komme med nogle gode tips til den del af USA, hvis I skulle ligge inde med den slags.

Kan I have en rigtig god aften ? Håber I nyder solen.

English recap: The summer has finally found it’s way to Copenhagen and it’s such a pleasure to finally be able to wear some of my summer items. These days are spent on getting things done before I leave for California on monday. This afternoon I booked the hotel I will stay at the first week. It’s so crazy expensive over there. For now I just hope that I will meet some new friends that would love to let me stay at their place 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments