S A T U R D A Y

 photo outfit_zpshthufjkl.jpg

 photo IMG_2501_zpsdaa7xfga.jpg

 photo IMG_2443_zpslrum13f9.jpg

Adlinks: Jacket: Gestuz (SIMILAR ONE HERE) Dress: & Other Stories (HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: Gardenia AW15 (SIMILAR PAIR HERE)

Et par outfitbilleder fra en skøn og sommerlig lørdag aften, på smukke Frederiksberg. Cathrine havde inviteret 15 søde piger til fødselsdag med grill, hotdogs og drinks. Til de af “få” af gæsterne som ikke var gravide 😉 Det er slet ikke til at forstå, at jeg efterhånden har nået en alder, hvor folk omkring mig får det ene barn efter det andet. Ingen af mine tætte veninder er dog i nærheden af den slags, så det er ikke kommet helt på endnu.

Så er der selvfølgelig min søster, som fik min lille nevø for halvandet år siden. Ham er jeg meget tæt med og ser ham flere gange om ugen. Skifter ble, skælder ud, henter i vuggeren og den slags. Derfor føler jeg faktisk godt, at jeg kan være med, når snakken oftere og oftere falder på børn og hvad der følger med dem. Hun er faktisk gravid igen og til oktober bliver jeg moster for 2. gang. Jeg er det eneste nære familiemedlem, som bor tæt på, så jeg har på fornemmelsen at jeg får travlt. Måske så travlt, at jeg ligefrem bliver så tilfredsstillet på baby-fronten, at jeg nok overlever, hvis jeg ikke selv får nogen 😉

Men tilbage til tøjet. Jeg var hoppet i den flotte blå sommerkjole, som I også så for ikke så længe siden. Egentlig havde jeg kastet mig ud ibare ben, for det var jo “sommer” i går, men jeg fortrød altså lige så snart at jeg satte mig op på cyklen. Den (pisse hamrende irriterende) vind sætter altså sine begrænsninger. Heldigvis havde jeg forudset at det ville ske, så jeg havde naturligvis pakket et par strømpebukser med i tasken.

Nu vil jeg bevæge mig ud i verden. Jeg har nemlig en dinner-date med føromtalte gravide søster. Vi skal ud og spise Indisk og jeg skal nok også lige have mig en lille søndagsøl og fejre, at jeg hverken er begrænset af graviditet eller amning 😉

God aften til jer ?

[show_shopthepost_widget id=”782401″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments