FRIDAY NIGHT OUT

 photo P6050151_zpse6whqt93.jpg

 photo P6050140_zpsssoj84fx.jpg

 photo P6050143_zpszyzix7vk.jpg

Adlinks: Coat: Samsøe Samsøe pre fall Top: Monki Jeans: ASOS (HERE) Shoes: ASOS (HERE) Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor sommeren E N D E L I G kom på et lille besøg. Det kom helt bag på mig, at det var helligdag, at alt var lukket og at ingen svarede på mine mails. Men er det ikke også den sidste i den her omgang? Det er nok de færreste som er enig med mig her, men jeg synes faktisk at det er lidt irriterende, med alle de fridage. Når man arbejder som jeg gør, så inkluderer det også fridage og weekender og så er det altså bare lidt frustrerende, når man bliver ved med at sende mails og den slags og det eneste man får tilbage, er et autorply. Måske handler det også bare om, at jeg fungerer bedst når der sker noget 😉

I går var mine forældre i byen igen igen, så vi spiste en lækker middag på madklubben og efterfølgende mødtes jeg med min veninde, til en enkelt øl og en god snak. Faktisk er det lige præcis sådan, at jeg bedst kan lide at bruge en fredag aften. Om et par timer står den på fødselsdag hos hende her og jeg kan kun forestille mig at det også bliver en succes. Invitationen siger i hvert fald noget med hotdogs, søde piger og kolde drikkevarer.

Rigtig god aften til jer ?

[show_shopthepost_widget id=”781241″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments