SUMMERLESS

 photo P6020117_zpspqmhhzoi.jpg

 photo P6020140_zpseamm8ilb.jpg

 photo P6020123_zps2fekouy2.jpg

Raincoat: Helly Hansen (HERE) Top: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Everie (HERE)

På dage som i går, er jeg virkelig VIRKELIG glad for, at jeg langt om længe ejer en regnjakke. Øv bøv hvor var det da bare et ægte lorte-vejr. Noget siger mig, at jeg har taget den helt rigtige beslutning om at rejse vækdet meste af sommeren. Jeg har SÅ meget sommertøj, der bare ligger og venter på at blive taget i brug. I det mindste ved jeg da hvad jeg skal pakke, når jeg rejser til Californien 😉

Meget mere er der vist ikke at sige om dagen i går. Eller jo, jeg var da hoppet i min nye bluse fra ASOS. Pæn, ik?

I dag er en helt anden sag. Om et par timer skal min søster nemlig forsvare den PhD, som hun har arbejdet på de sidste tre år. Der ER faktisk nogen i min familie, som lavet noget klogt 😉 Den handler om noget med proteiner og fedme. Meget mere ved jeg ikke og jeg tror heller ikke at jeg kommer til at forstå mere under forsvaret. Men jeg glæder mig stadig og er bare super stolt.

Efterfølgende står den på drinks og middag. Det glæder jeg mig selvfølgelig aller mest til 😉 Hvis det ikke bliver alt for sent, så svinger jeg nok lige forbi Distortion hjemme på Nørrebro. Måske vi ses?

Rigtig god dag til jer alle ?

[show_shopthepost_widget id=”773401″]

English recap: Yesterday it was raining all day long here in Copenhagen. Acutally we haven’t really seen the summer yet and something tells me, that leaving for California was the right decision. Today im going to see my sister finish her PhD which she has been working on doing the past three years. It’s about protein and obesity and thats pretty much all I know. But im still very proud of her.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments