ET NYT, PÆNT OG HELT FANTASTISK KAMERA

 photo P5270062_zps6admnspi.jpg

Nok har jeg haft mange opgaver og samarbejder, i løbet af bloggens mange års historie og for en god ordens skyld, skal jeg lige sige, at jeg står 100% inde for dem alle. Men det her er absolut et af de bedste og det jeg står 500.000% inde for 😉

Jeg har fået den fantastisk mulighed at teste Olympus’s PEN E-PL7-kamera. Som blogger er jeg naturligvis dybt afhængig af et kamera og har faktisk et på mig, størstedelen af tiden. Jeg har efterhånden ejet en del og enkelte er også blevet slidt op. De fleste af mine billeder skyder jeg med et Canon 600D og et 50mm objektiv. Jeg har ikke en finger at sætte på det, ud over at det er lidt stort at slæbe rundt på. Derfor har jeg altid et stofnet med, når jeg bruger nogle af mine mindre tasker og det kunne da bare være super fedt at slippe for.

Præcis derfor håbede jeg VIRKELIG, at Olympus Pen kunne hamle nogenlunde op med mit spejlrefleks, da jeg takkede ja til samarbejdet. Jeg kan lige så godt starte med at afsløre, at jeg ikke har brugt andet siden jeg fik det. Heller ikke kameraet i min telefon, men mere om det senere 😉 (Ok, der løj jeg lidt, for jeg har naturligvis brugt mit Canon til til at tage billeder af det nye kamera)

ET NYT, PÆNT OG HELT FANTASTISK KAMERA 1

ET NYT, PÆNT OG HELT FANTASTISK KAMERA 2Kameraet kommer i tre farver; sort, sølv og hvid. Selvom de alle er pæne, var jeg ikke i tvivl om at det skulle være hvidt. For se det lige engang. Det er jo simpelthen bare så flot 😉 Det kommer også med et standard-objektiv og så har jeg fået et 45mm med til mit (det som ligger ved siden af kameraet på billedet). Det passer helt perfekt til de behov jeg har som blogger, da det er et fast objektiv, som sætter skarpt fokus og slører baggrunden. Det er især et krav til mine outfitbilleder.

 photo P5270007_zps8v7na2gf.jpg

Et af de første billeder jeg tog med kameraet. Der er ikke så meget at sige om det, udover at Eames-stolen bare er noget af det pæneste og så er billedet selvfølgelig også blevet rigtig godt.

 photo olympus_zpsaztowqqf.jpg

De her billeder demonstrer hvor godt kameraet er til at stille skarpt. På billedet til venstre er der fokus på objektivet og på billedet til højre, er fokus på planten. Det smarte er, at man man virkelig bare skal trykke på det punkt på skærmen, man ønsker at der skal være i fokus. En funktion som jeg allerede har benyttet mig af RIGTIG mange gange.

 photo P5270044_zpsnbgri38h.jpg

Det er næsten lige så pænt som en taske 😉

 photo P6010006_zpsqmnsvjas.jpg

Endnu et billede der demonstrer, hvor skarpe billeder det kan tage.

Den funktion som jeg næsten er mest vild med er, at det kan gå på WIFI over det hele (har endnu ikke forstået hvordan det kan lade sig gøre, men det virker) og via Olympus-appen, OL-share, kan den connecte til en telefon på nul komma fem. Det betyder ganske enkelt, at man kan overføre billeder til telefonen med det samme og det er jo ret genialt, når man er storforbruger af Instagram.

Jeg har allerede benyttet funktionen MANGE gange. Se selv HER, HER & HER (ja, jeg tager mange billeder af mad)

ET NYT, PÆNT OG HELT FANTASTISK KAMERA 3

Det var blot lidt af kameraets funktioner. Der er mange flere, som jeg ikke engang har fået testet endnu. Det handler bl.a. om flotte filtre og noget om en sej selfie-funktion. Jeg vender snart tilbage med mere.

Det kan forresten købes lige HER.

Rigtig god dag til jer ?

Udgivet i samarbejde med Olympus

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments