MONDAY MONDAY

 photo P6010050_zpsmd8yi1ka.jpg

 photo P6010094_zps2wuborlm.jpg

 photo P6010034_zpslmbb21rh.jpg

 photo P6010085_zps8gimoyil.jpg

 photo P6010057_zpsuucrdkol.jpg

 photo P6010090_zps7fffhwym.jpg

 Coat: Samsøe Samsøe pre fall Dress: Envii (HERE) Cadigan: Zara Bag: Everie (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE)

TUSIND tak fordi I var så gode til at handle på min Tictail i går. Jeg får jo helt pakkestress nu 😉 Til alle jer der har handlet, kan jeg lige informere om, at jeg sender det hele afsted i løbet af de næste par dage. Og til jer der ikke har, så kan jeg stadig lokke med gode sager og fine priser. Se selv HER.

Billederne her er helt friske og stammer fra tidligere i dag. Jeg startede mandagen yderst behageligt, med morgenmad på det nye spisested Far’s dreng. Det var SÅ lækkert. Se selv HER. Faktisk var det et ret sjovt event, for i alt sin enkelthed gik det bare ud på, at vi var en håndfuld bloggere, som var inviteret til lidt hygge og mad. Nu har vi jo efterhånden set hvordan spisesteder opnår succes via instagram-hype (Wulff & Konstali, Atelier September, Union kitchen og seneste Møller’s kaffe – blot for at nævne et par stykker) og så var det da egentlig en ganske fornuftigt træk, at invitere nogen af dem der skaber hypen, på noget så simpelt som et gratis måltid. Hvis bare 1% af Sandra’s (SYGT mange) instagram-følgere kigger forbi, kan det vel betragtes som en succes 😉

Hvis vi lige skal tale lidt om tøjet, så var jeg hoppet i en af mine yndlings-farvekombinationer: Beige og blå. Kjolen er fra yndlings-Envii og er af nyere dato. Jeg er sikker på, at det er en af dem, som kommer til at bo i min garderobe i mange sæsoner.

I skrivende stund sidder jeg i løbetøjet og smutter så snart jeg har trykket “udgiv” på det her indlæg. Jeg har nemlig lokket Sofie med i løbeklub 😉

Kan I have en skøn aften ?

[show_shopthepost_widget id=”769870″]

English recap: This is what I looked like this morning where I started the week quite nice, with a pretty amazing breakfast at a new place called Far’s dreng. For sure a place to visit here in Copenhagen. I was wearing one of my favourite color kombinations; brown and blue. The dress is quite new and im pretty sure that it will be one of those items that I’ll keep in my wardrope for many seasons.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments