FRIDAY NIGHT OUT

 photo P5290014_zpsbgp8u7my.jpg

 photo P5290044_zps5zqg7rcf.jpg

 photo P5290035_zpsrbeujwm9.jpg

Adlinks: Dress: Monki (HERE) T-shirt: Nørgaard på Strøget (HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: Minnetonka from Sarenza

Et par outfitbilleder fra fredag aften, som endte med at blive ganske festlig. Først var jeg på sightseeing rundt i København, sammen med Microsoft og bureauet Mannov. En sjov, men også lidt kold fornøjelse, da vi kørte i en åben bus og vinden var på ingen måde samarbejdsvillig. Senere mødtes jeg til middag med mine veninder og derefter tog den ene øl den anden. Jeg gik i hvert fald først hjem, da jeg ikke gad at danse mere.

Jeg var hoppet i et helt klassisk og ret så simpelt outfit. Kjolen købte jeg faktisk for flere måneder siden, men har slet ikke fået brugt den nok. Det må jeg lige gøre noget ved, for den er egentlig ret fin, synes jeg. Det sker ikke så ofte, at jeg bare hopper i et sort/hvidt outfit og jeg synes hurtigt at det kan blive lidt kedeligt. Men med mine nye frynsestøvler fra Sarenza, så sker der da lidt 😉

I dag står den på fitness sammen med Kat, lidt arbejde og til sidst søndagsmiddag hos min søster. Jeg tjekker ind senere, med en ret lækker opskrift. I kan få et lille sneak peak HER.

P.s. I har nok allerede hørt det, men ASOS giver 20% på ALT i dag med koden BIGWINS

[show_shopthepost_widget id=”766826″]

English recap: This is how I looked this friday, where me and my girlfriends had a pretty amazing night out in the city. I first left the dance floor when me feet started hurting. As you see I was wearing a pretty simple outfit. I rarely wear black and white only, but sometimes it’s just the only right thing to do.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments