ALL BEIGE

 photo P5270017_zpsaurrhspf.jpg

Coat: Samsøe Samsøe pre fall Trousers: Modstöm (HERE) Sneakers: Adidas from Sarenza Bag: Everie (HERE) Scarf: LaLa Berlin (SIMILAR HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg var en lille tur ude på Christianshavn, i forbindelse med den kommende Olympus-kampagne. Jeg kommer så sjældent derude og hver gang bliver jeg overrasket over, hvor fint der er. Jeg boede faktisk på Christianshavn for en kort stund, en del år tilbage. Dengang kunne jeg virkelig ikke lide det. Jeg tror det handler om, at det var om efteråret, hvor en del flotte ting har det med at falme 😉 og så nok også fordi alle mine venner boede på Nørrebro. Den cykeltur har altid været SÅ lang og det var den altså også i går 😉

Jeg var hoppet i den smukkeste jakke fra Samsøe Samsøe’s Pre fall kollektion. I ved, den der lander i butikkerne over sommeren. Er den ikke bare fin? Jeg elsker alt ved den, men især farven. Det burde jo være alt for varmt til at gå med efterårsjakker her i slutningen af Maj, men sådan vil virkeligheden det ikke.

Jeg vil smutte ud i køkkenet. Jeg får nemlig en sjældent gæst til middag i aften. Vi snakker selveste Sofie. Altså Sofiesblog-Sofie. Jeg tror jeg vil forsøge at få hende til at starte op igen 😉

Kan I have en god aften ?

 photo P5270040_zpskcn4cgju.jpg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments