BABY BLUE

 photo IMG_1234_zpsxoxneate.jpg

 photo IMG_1273_zps6zecwzpx.jpg

 photo IMG_1266_zpsyg2rnw5y.jpg

 photo IMG_1275_zpsfotbjhe1.jpg

 photo IMG_1256_zpswlaygqub.jpg

Adlinks: Dress: & Other Stories (HERE) Jacket: Gestuz (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE)

I går var jeg, som I nok kan se, hoppet i den blå sommerkjole. Egentlig har jeg haft den hængende herhjemme i et godt stykke tid og har bare ventet og ventet på sommerens ankomst, så den kunne komme i brug. Som bekendt lader den vente på sig og derfor måtte jeg ty til strømpebukser. En beklædningsdel, som jeg ikke har det specielt godt med, men det bliver bedre og bedre 😉 Desuden kan jeg varmt anbefale dem som jeg har på her. De er fra ASOS og holder sig ganske fint, når man tager prisen i betragtning. De kan købes HER.

Rigtig god aften til jer  ?

[show_shopthepost_widget id=”759406″]

English recap: As you see, I was wearing this pretty amazing blue summer dress yesterday. It has actually been hanging in my wardrope for quite some time, just waiting for summer to arrive. It’s pretty slowly this year and yesterday I couldn’t wait any longer and decided to pair it with a pair of stockings.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments