GLITTER & GREY

 photo IMG_0725_zpslhwrqz9j.jpg

 photo IMG_0682_zpspnnsi9y2.jpg

 photo IMG_0696_zpst0x3ppbd.jpg

 photo IMG_0711_zps8rg8lboc.jpg

 photo IMG_0674_zpskuglnxdu.jpg

 photo IMG_0692_zpshvhzt6hl.jpg

Adlinks: Top: Munthe Jeans: ASOS (HERE) Bag: A.P.C (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE) Necklace: HVISK (HERE)

Et par outfitbilleder, som faktisk stammer helt tilbage fra før jeg rejste til Norge. Det sker ellers yderst sjældent, at mine billeder ikke er skudt samme dag eller dagen efter jeg viser dem. Så vidt jeg husker, så var det en af de der grå, stormende og regnfulde dage, så jeg hoppede i glimmerblusen for at lyse det hele op. Der er ikke den ting, lidt glimmer ikke kan klare 😉

Min elskede taske fra A.P.C har jeg efterhånden også fået vist en del gange herinde og faktisk modtager jeg også en del spørgsmål om den. Jeg kan fornemme, at den er ret populær rundt omkring i webshop-land, for den bliver i hvert fald altid udsolgt på nul komma fem. Den er selvfølgelig heller ikke helt billig, men for et par dage siden faldt jeg over DENNE som må siges at være et udmærket alternativ. Den eneste forskel er næsten logoet og prisen.

I dag har jeg været rundt til et par forskellige blogrelaterede ting. Først frokost på Toldboden med Estelle & Thild. DET HER billedet beskriver præcis hvorfor jeg til tider bander min fiskefobi langt væk 😉 Senere var jeg forbi 9PR hvor jeg bl.a spottede en af de pæneste jakker jeg længe har set.

Jeg sover stadig ad H til om natten, så jeg vil lige tage en lille power nap inden min aften står på madklub med mine veninder. Det kunne være super fedt, hvis jeg ikke gik kold efter det første glas vin 😉

Rigtig god aften til jer ?

[show_shopthepost_widget id=”756636″]

English recap: Actually these pictures were shot before I left for Norway. Normally I post my pictures the same day or the day after they are shot 😉 It was one of those grey and cold spring days and that was exactly why, I dicided to wear a little glitter in my outfit 😉 My beloved bag from A.P.C is one of those items that appears on the blog quite often. Maybe a little too often 😉 But I do get a lot of questions about it though. I’ve also got a feeling that it’s quite popular on webshop-land and that it gets sold out in no time. In case you haven’t noticed Warehouse has made a pretty awesome alternative. The only difference is acutally the logo and the price.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments