RABATKODE TIL HVISK

hvisk

Adlinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE

Hej vener! Rigtig glædelig 2. pinsedag ? Jeg håber at I nyder fridagen i fulde drag, selvom vejret på ingen måde indbyder til gåture og kaffe i solen. Men nu er der jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Meget passende kan man jo bruge dagen hjemme foran computeren, med en masse net-shopping 😉

I den forbindelse har jeg nemlig en lille gave til jer. De søde mennesker henne hos HVISK har nemlig været så rare, at lade mig dele en rabatkode med jer. Den er på 20% og gælder på alle øreringe. Det eneste I skal gøre er, at skrive WW20 i checkouten.

Happy shopping ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments