DISCO SUNDAY

 photo IMG_1161_zpssl4viuqf.jpg

 photo IMG_1216_zpsrgiexm2d.jpg

 photo IMG_1187_zpsa68odbtz.jpg

 photo IMG_1211_zpsonbvjig3.jpg

 photo IMG_1165_zpsun9cgqvj.jpg

Adlinks: Jacket: ASOS (HERE) Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE & HERE) Bag: Gucci Disco

Det er altid en kæmpe fornøjelse at komme hjem til sin garderobe, når man har været ude og rejse. Denne gang nød jeg det endda endnu mere, eftersom jeg ikke har været iført andet end frilufts-tøj de sidste 5 dage. I dag tog jeg også min nye og ret pæne Army-jakke fra ASOS i brug. Egentlig mangler jeg på ingen måde grønne jakker, men den var simpelthen så pæn på modellen og prisen var tilmed heller ikke til at stå for.

Lige for tiden lider jeg af det mest irriterende søvn-besvær og sover ikke meget mere end 4-5 timer hver nat. Jeg kan ikke falde til ro om aftenen og vågner alt for tidligt om morgenen. Også i morges, så da klokken slog 5.30 gad jeg simpelthen ikke ligge og glo mere. Jeg hoppede i løbeskoene og tog 10 km rundt i København. Det er altså lidt af en oplevelse, sådan en søndag morgen. jeg havde næsten hele byen for mig selv, men i ny og næ mødte jeg også nogle festlige typer, der var på vej hjem fra byen. De må have tænkt at jeg var helt skør 😉

Efterfølgende spiste jeg morgenmad med mine forældre og det meste af formiddagen brugte vi på at se på maraton. Jeg har altid godt kunne lide at kigge på løb, men når man selv har gennemført et, så er det endnu sjovere. Nok fordi jeg ved lige præcis hvordan de har det. Næste år vil jeg også løbe Københavns maraton. Da jeg løb i Paris, manglede jeg lidt at have alle mine venner stående på sidelinjen og heppe.

[show_shopthepost_widget id=”752381″]

English recap: There is nothing better than getting back to your wardrope after traveling. This morning it even felt more amazing than usual, since I have been living in out-door clothes doing the past five days. As you can see I was wearing my new and pretty cool army jacket from ASOS. Actually I didnt needed a green jacket in my collection, but it looket quite amazing on the model and I guess you can say the same thing about the price.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments