COMFY COMFY

 photo IMG_0939_zpsuqlgicar.jpg

 photo IMG_0859_zpsk9xsvlwz.jpg

 photo IMG_0899_zpsk8phhdqq.jpg

 photo IMG_0866_zpsgomkq67q.jpg

Adlinks: Knit: Envii (HERE) Trousers: H&M Trend (SIMILAR HERE) Shoes: Stan Smith from Sarenza Bag: A.P.C (HERE)

Hej venner. Endelig fik jeg adgang til lidt internet, saa jeg lige kunne tjekke ind paa bloggis og se om alt er som det skal vaere. Det er det heldigvis. Som I nok kan fornemme paa de manglende danske bogstaver, saa befinder jeg mig stadig ved verdens ende og her er internet ikke en selvfolge, skulle jeg hilse og sige. Jeg er tilbage i gode gamle kobenhavn i morgen aften og dermed ogsaa tibage paa bloggen. Indtil da, faar I lige et par outfitbilleder fraa en dag i sidste uge.

Ha det godt til vi ses igen (indsaet selv hjerte-smily)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments