FRIDAY LOVERS

 photo IMG_0476_zpsffeibywz.jpg

 photo IMG_0522_zpsrc7vj6dd.jpg

 photo IMG_0455_zps2vx4ogdq.jpg

 photo IMG_0465_zpsefsuocuj.jpg

Adlinks: Top: Bonaparte (HERE & SIMILAR HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE) Bag: A.P.C (HERE) Scarf: Maya

Sådan så jeg ud dengang det var fredag, hvor der var sol og forår over København, hvor jeg lige havde fået ordnet mit hår hos Gun-britt (more to come) og hvor Kat og jeg besluttede os for at tage en fredagsdrink på Cava bar ved Torvehallerne. Det sted er efterhånden blevet stedet man skal være, så snart solen skinner og klokken siger fyraften. Man skulle i hvert fald tro, at det havde en magnetisk effekt på smarte københavner-typer og medie og reklame-mennesker. Jeg har endnu ikke besluttet om jeg elsker eller hader det 😉

I dag er sagen som sagt en helt anden, eftersom vi netop er ankommet til den nordligste del af Norge, hvor der venter os 4 dage polar-eventyr. Stay tuned ?

[show_shopthepost_widget id=”734501″]

English recap: This is my outfit from friday last week, where the sun was shining all over Copenhagen. Actually It was a pretty good afternoon, since I just had my  hair done by Gun Britt and Kat and I met for a friday drink at Cava bar. One of the hottest places in Copenhagen at the moment.

Today her and I are leaving on a jetplane. We are going all the way to Nordkap in the North of Norway. I’ve been told that it’s one of the prettiest places on earth so I cant wait to see it my self. I have no idea what’s waiting us and I dont even know if they have WIFI. This time I’ve been a good blogger and scheduled a few post. So you wont be feeling the silence. No matter what, I’ll check in as the first thing when I get back.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments