A CLASSIC SUNDAY

A CLASSIC SUNDAY 1
 photo IMG_0826_zpsmrjikgez.jpg
 photo IMG_0813_zpshjtpb8ml.jpg
A CLASSIC SUNDAY 2
A CLASSIC SUNDAY 3
 photo IMG_0831_zpsxyxffu7y.jpg

Top: BON’A PARTE (HERE) Skirt: BON’ A PARTE (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Zara (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

Billederne her er taget i går, da regnen og stormen lige holdte en lille pause. Nu tænker I sikkert, at det måske er et lige lovligt fint outfit til sådan en grå søndag. Jeg indrømmer også gerne, at jeg hoppede i natbukser og sweatshirt, så snart jeg kom hjem.

Men det fine tøj havde skam en anledning. Igen I år har jeg nemlig lavet et samarbejde med BON A’PARTE og i løbet af de næste par uger, vil jeg vise lidt forskellige styles fra deres nuværende kollektion. Dem I ser på billedet, tager udgangspunkt i gode basis items. En sort nederdel og en stribet bluse, er begge styles, som jeg skal have i min garderobe. Faktisk tror jeg, at jeg har omkring 5 stribede basisbluser og jeg bruger faktisk dem alle 😉

K O N K U R R E N C E

Jeg har også fået lov til at udlodde et gavekort til BON A’PARTES webshop på 1000 kr. til en af jer. Konkurrencen kommer til at køre over 3 indlæg og I kan deltage alle gange. Jo flere gange i deltage, jo større er chancen 😉 Vi starter allerede i dag og det eneste I skal gøre, er at smide en kommentar i kommentarfeltet herunder, hvor I linker til den style fra Webshoppen, som I helst vil have.

Held og lykke og rigtig god mandag

Udgivet i samarbejde med BON A’PARTE

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
78 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments