GIRLY NIGHT OUT

 photo IMG_0376_zpsu6c4pvgx.jpg

 photo IMG_0424_zpsplb1ltes.jpg

 photo IMG_0404_zpsuxiytwmk.jpg

 photo IMG_0437_zpsncpc7bqe.jpg

 photo IMG_0447_zpsfcttqbpg.jpg

Adlinks: Coat: Minimum (HERE) Top: Vila Skirt: Zara (SIMILAR HERE) Scarf: Pieces (HERE) Bag: & Other Stories (HERE) Necklace: HVISK (HERE) Shoes: Gardenia

Sådan så jeg ud torsdag aften, hvor min søde søster havde inviteret mig på Sticks n sushi på Tivoli hotel. Faktisk var den min fødselsdagsgave og jeg kunne ikke komme i tanke om en bedre gave at få, når jeg nu er sådan en, der ikke mangler noget. Som I nok ved, så indtager jeg jo ikke noget som helst, der kommer fra havet. Ej heller sushi. Jeg har det også lidt stramt med rødt kød, så kan I nok gætte hvordan jeg har det med rå fisk 😉 MEN deres sticks. Jeg har ikke ord der beskriver hvor gode de er. Det samme gælder deres edamame bønner, alle de andre snacks og ikke mindst deres øl. Vigtigst af alt er deres udsigt. Se selv HER.

Jeg var endnu engang hoppet i et lidt girly outfit, hvilket ikke sker så sjældent lige for tiden. Det må være noget med foråret 😉 Hvad siger I til min nye taske fra Stories? Den er den nyeste i min samling og kan rumme lige præcis det jeg skal have med, på sådan en aften ude.

I dag har jeg været tidligt oppe, for at få meget ud af dagen. I næste uge bliver min internetadgang nok forholdsvis begrænset, da størstedelen af tiden skal bruges på en båd nord for polarcirklen. Jeg har tusind ting der skal klares inde. og selvom jeg ikke må sige det, så passer det mig faktisk ganske fint, at vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Ellers havde jeg sikkert siddet i solen med en kold drink, så snart klokken havde slået 15 😉 Kat og jeg starter dagen med en omgang Stram op i fitness. Vi bliver jo snart så trænede, at vi overvejer at stille op i bikinifitness 😉

God lørdag til jer ?

[show_shopthepost_widget id=”733891″]

English recap: This is my outfit from thursday night, where my sweet sister had invited me out for sushi. Acutally it was my birthday gift and I couldn’t think of a better gift, since im so privileged that I dont need anything material 😉 Once again I was going for a pretty girly look, which has happend quite often lately. Im pretty sure that it has something to do with the spring.

This weekend im spending most of my time working, since I wont have much internet access next week. Im going to spent most of my time on a boad in the north of norway. First of all im meeting up with Kat for a fitness class.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments