GIRLY

 photo IMG_0206_zpsq8t32p2g.jpg

 photo IMG_0291_zpsbyq3mbba.jpg

 photo IMG_0194_zpsp6pmiado.jpg

 photo IMG_0298_zpsqxfeujmt.jpg

 photo IMG_0257_zpsciqkawgz.jpg

Knit: Envii (HERE) Dress: Envii (HERE) Shoes: Gardenia (HERE) Bag: Everie (HERE) Bracelet: Pieces (HERE)

I går var jeg hoppet i den fineste sommerkjole fra Envii og nu hvor det på ingen måde er sommer, tog jeg selvfølgelig en mindst lige så fin strik over. De gør det altså VIRKELIG godt hos Envii hvis i spørger mig, hvilket jeg også efterhånden har nævnt et par gang herinde. Krøllerne i håret skyldes naturligvis det fugtige og stormende vejr, som dagen bød på 😉

Min aften blev tilbragt i et lydstudie ved søerne, hvor Philips havde inviteret på introduktion til deres Hue-lysserie. Egentlig havde jeg ikke de store forventninger til aftenen, men det endte med at være enormt hyggeligt, interessant og lærerigt. Desuden var maden så god, at jeg trillede hjem og her morgenen efter er jeg stadig mæt. Haha..

I dag står den på en hulens masse arbejde herhjemme. Kat og jeg rejser nord for polarcirklen i næsten uge og derfor har jeg en del ting som skal klares og lukkes. Det er jo aldrig til at vide, hvordan internetforbindelsen er deroppe 😉 Senere kommer mine veninder til madklub og nu hvor det er helligdag i morgen, skal vi sikkert også have et ekstra glas vin eller 3 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments