HOME AWAY FROM HOME

 photo IMG_0164_zpsvnnrhzyt.jpg

 photo IMG_0123_zpszx2nkq0s.jpg

 photo IMG_0173_zps66tgsbxj.jpg

 photo IMG_0133_zpsgljnolog.jpg

Adlinks: Jacket: Gina Tricot (HERE & SIMILAR ONE HERE) Trousers: Gina Tricot (HERE) Top: Munthe Bag: Everie (HERE) Shoes: Gardenia FW15 (SIMILAR PAIR HERE)

Min weekend på Fyn lakker snart mod enden og det har virkelig været en rar en af slagsen. I er nok de første til at vide, hvor meget jeg holder af at komme her (ud over mine forældre, selvfølgelig). De sidste mange weekender har været proppet med rejser og andre ting og derfor har jeg slet ikke været her så meget som jeg plejer, og gerne vil. Foråret her er noget af det bedste jeg ved og jeg føler lidt, at bøgetræerne er sprunget ud for næsen af mig 😉

Jeg bliver næsten lidt trist ved tanken om, at jeg nok heller ikke kommer tilbage før om lang tid. Mine forældre rejser ud i verden inden længe og når de kommer tilbage, er det min tur. Som I ved skal jeg jo tilbringe min sommer i Sunny California. Det plejer jo at foregå her på Fyn, men alternativet er nu heller ikke helt dumt.

Billederne her er fra i dag, hvor jeg egentlig bare har slappet af, oven på lørdagens hurtige løb. Mine ben er selvfølgelig en smule ømme, men det er ingenting i forhold til da jeg løb maraton for en måned siden. Jakken er helt ny og købt I Gina Tricot. Er den ikke fin? Den er helt perfekt til vejret som det er lige nu. Det optimale havde selvfølgelig været at gå rundt i denim jakke eller slet ingen jakke, men vejrguderne vil noget andet.

Kan I have en rigtig god aften ?

[show_shopthepost_widget id=”721175″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments