WELCOME WEEKEND

 photo IMG_0067_zpspjeugqwt.jpg

 photo IMG_0093_zpsj5fybggy.jpg

 photo IMG_0084_zpsboro8pp1.jpg

 photo IMG_0092_zpse16hd6gm.jpg

Adlinks: Coat: ASOS (HERE) Top: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Sneakser: Adidas from Sarenza Bag: A.P.C (HERE)

Godmorgen chicas og glædelig fredag ? Jeg er netop vågnet op i mit barndomshjem på Fyn, hvor jeg faktisk ikke har været i ret lang, så det har været savnet. I morgen skal jeg løbe Lillebælt halvmaraton. På en måde føles det som en lille smuttur, her kort efter mit maraton og på den anden side, føles det lidt skræmmende, fordi jeg ærligt talt ikke ved hvordan min krop vil reagere på det.

Jeg ankom i går aftes og fordi DSB laver sporarbejde over sommeren, besluttede jeg mig for at teste Rødbillet. Altså busser. Det bliver bestemt ikke sidste gang og jeg bliver nødt til at give dem min varmeste anbefaling. Rejsetiden er godt nok 40 min længere, men til gengæld er der der gratis kaffe, Wifi, gratis film og søde chauffører. Billetterne koster under det halve af DSB’s og hvis man er studerende koster en tur til Fyn f. eks 120 kr. Er der nogen af jer, som har erfaring med dem?

Og nu til billederne: de er fra i onsdags, hvor solen skinnede så smukt over København hele dagen. Det var først da jeg sad og redigerede billederne, at det gik op for mig, at jeg faktisk nærmest var hoppet i ASOS for top til tå. I hvert fald jakken, blusen og mine jeans. Jeg er allerede blevet SÅ glad for jakken og vil gå så langt som at sige, at det er den perfekte sommerjakke for mig.

Rigtig god dag til jer alle ?

[show_shopthepost_widget id=”716826″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments