BEIGE & BRIGHT

 photo IMG_9868_zpsi5rwvr9x.jpg

 photo IMG_9921_zpsyacunr9m.jpg

 photo IMG_9876_zpsjffqdmof.jpg

 photo IMG_9927_zpstlt6x74n.jpg

 photo IMG_9945_zpsoemxemno.jpg

 photo IMG_9899_zpsvcptlr7m.jpg

Adlinks: Coat: Minimum (SIMILAR HERE) Knit: Samsøe Samsøe (HERE) Jeans: Diesel Jogg jeans (HERE & SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor der både var fuld gang i vinden og fugtigheden. Sidstnævnte forklarer også de ekstra krøller mit hår har fået 😉 Heldigvis var det lunt og derfor hoppede jeg i trenchcoaten for første gang i år og endda uden at fryse.

I dag skal jeg arbejde lidt på min altan, som er ved at blive rigtig fin, i samarbejde med IKEA. Jeg skal selvfølgelig nok vise jer resultatet meget snart. Først vil jeg dog starte med at løbe en tur. Jeg skal faktisk løbe Lillebælt halvmaraton i weekenden, så jeg bliver nødt til at holde den gode løbeform ved lige.

Rigtig god dag til jer alle ?

[show_shopthepost_widget id=”714276″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments