BEING UNDERDRESSED

 photo IMG_0556_zpsnd0euoer.jpg

Dress: Samsøe Samsøe Trousers: & Other Stories Shoes: Gardenia Bag: Everie

I mit næste liv, vil jeg være sådan en type, der er mega god til at dresse sig op, så snart en festlig mulighed melder sig. I ved sådan en, som gerne hopper i en kjole med glimmer og blonder, tilsat 10 cm høje hæle. Og læbestift, selvfølgelig.

I virkeligheden er jeg alt andet end det. Jeg har altid gode intentioner om at iføre mig en af de få pænere kjoler jeg har i min garderobe, men hver eneste gang, føles det forkert. Ikke fordi jeg ikke synes det klæder mig, men fordi jeg ikke føler mig tilpas. Hvis de strammer om maven, føler jeg at jeg ikke kan få luft og hvis der er bare arme, så fryser jeg. Jeg er en frossenpind af dimensioner og cykler f. eks stadig med handsker.

Høje hæle gør jeg mig heller ikke i. Sjovt nok kan jeg faktisk godt finde ud af at gå i dem, men vi kan da godt blive enige om, at de er alt andet end behagelige, ik? Desuden har jeg også holdt mig helst fra dem, da jeg fik ondt i knæet tidligere på året. Tænk hvis de skulle gøre noget ved mig, så jeg ikke kunne løbe 😉

Billedet her er fra onsdag i sidste uge, hvor SONY havde inviteret på fin middag på Odd Fellow Palæet og der manglede altså ingenting. Det må næsten have været aftenens location som gjorde, at alle mødte op i fine kjoler. But not me. Det irriterer mig lidt, som I nok kan fornemme og jeg tror det jeg prøver at sige er, at fra nu af, vil jeg altså til at dresse lidt mere op, når jeg bliver inviteret fint i byen. Det sker jo i ny og næ.

Jeg vil drikke min kaffe ud og sætte kursen mod Ballerup, hvor jeg har møde med Olympus, som jeg kommer til at samarbejde med de næste par måneder.

Rigtig god tirsdag til jer ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments