WEEKEND BREAK

 photo IMG_9815_zpssjss31jn.jpg

 photo IMG_9823_zpstjlpzog1.jpg

 photo IMG_9846_zpsm26hhdiz.jpg

 photo IMG_9839_zpskmlw2rpx.jpg

 photo IMG_9854_zpshhvknh0q.jpg

Adlinks: Shirt: & Other Stories (HERE & SIMILAR ONE HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Everie (HERE)

Hej venner. Det blev lige til et par dage væk fra bloggis. Det var egentlig ikke planen, men min erfaring siger mig, at det kan være ganske sundt at koble af i ny og næ, så det har jeg lige benyttet mig af. Som I nok også har kunne se henne på insta, har jeg brugt de sidste par dage i Berlin, hvor jeg har hygget mig fuldt ud med mine veninder.

1. Maj hernede er crazy og det var vores dag og nat også. Desuden har jeg også kun sovet tre timer i nat 😉 det er altså ved at være længe siden, at jeg sidst har festet igennem på teenager-måden, så det var skønt at gøre det igen 😉 Ellers har vi bare gjort det man nu gør når man er i Berlin; drukket kaffe, øl, gået rundt, hygget og slappet af.

I dag vender jeg tilbage til København og fra i morgen skulle alt gerne være som det plejer at være herinde.

Rigtig god søndag ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments