BABY BLUE

 photo IMG_9739_zpso5bdy936.jpg

 photo IMG_9716_zpshahjnmnh.jpg

 photo IMG_9754_zps4lhzlto9.jpg

 photo IMG_9705_zpsrerprcpi.jpg

 photo IMG_9745_zps2lyshvmz.jpg

 photo IMG_9718_zpslqexa7yk.jpg

Adlinks: Shirt: Gina Tricot (SIMILAR HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR HERE) Bag: A.P.C (HERE)

Hvis jeg kun måtte gå i èn farve resten af livet, så skulle det være blå. Den fungerer ligesom altid, hvad enten vi snakker, skjorter, jeans, sko osv. I går var jeg så hoppet i blå fra top til tå og jeg følte mig selvfølgelig vældig godt tilpas 😉

Jeg løber lidt stærk i dag, for lige om lidt skal jeg mødes med mine girls og fejre, at den ene har fået et fantastisk job. Senere står den på middag med Sony og jeg håber virkelig, at jeg kan holde igen med vinen, for i morgen skal jeg op før solen står op. Weekenden skal nemlig bruges i Berlin og jeg er ikke engang begyndt at overveje hvad jeg skal pakke 😉

Rigtig god aften til jer ?

[show_shopthepost_widget id=”698970″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments