SOME DAY LAST WEEK

 photo IMG_0547_zpscuxizq6m.jpg

 photo IMG_0550_zpsrdkp95bu.jpg

Adlinks: Shirt: ASOS (HERE) Trousers: Weekday (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Stan Smith from Sarenze Bag: Zara (HERE)

Et par outfitbilleder fra en dag i sidste uge. Jeg kan faktisk ikke helt huske hvilken. Jeg kan bare huske, at jeg slet ikke gad og derfor havde jeg ikke tænkt at de skulle postes, men de blev da ganske okay alligevel 😉 Jeg tror dog at I har set det hele før og sikkert også i samme kombination. Det er et af mine “safe suits”.

De fleste dage i denne uge bliver brugt på at få styr på en masse løse ender. Dem synes jeg godt nok at jeg har mange af for tiden og jeg føler aldrig, at jeg når helt til bunds. Kender I det? Jeg står ellers op kl. 6.30 hver eneste dag 😉

Her til formiddag hoppede jeg på cyklen for at køre en tur til Hellerup og besøge Gardenia. Der kommer SÅ mange fine styles i butikkerne de næste par måneder. Tjek også lige DEM HER. Her til eftermiddag går turen mod indre by. Gina Tricot har nemlig inviteret på hygge og 5 o’clock tea.

Rigtig god aften til jer ?

[show_shopthepost_widget id=”696711″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments