TORSDAGSSTILEN

 photo IMG_9661_zps3meabrfq.jpg

 photo f1d2f0c0-ba05-4ae6-881a-5fa0d75db431_zpskoy01eme.jpg

 photo IMG_9668_zpstgo790d4.jpg

Adlinks: Knit: Samsøe Samsøe (HERE & SIMILAR HERE) Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR PAIR HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

Endnu en tidlig weekendmorgen, hvor jeg har været oppe før de fleste andre. Faktisk hoppede jeg i løbeskoene kl. 7 og tog en tur rundt på Nørrebro. Der er noget helt specielt over sådan en søndag morgen, hvor man har gaderne helt for sig selv. De eneste man møder, er dem der er på vej hjem fra byen 😉 Om lidt venter der endnu en dag på FINDERSKEEPERS hvor jeg har pakket lidt nye forsyninger. Var I forbi i går? Ellers håber jeg at vi ses senere ?

Billederne er fra i torsdags, hvor jeg var rundt til et par enkelte pressedage. Ikke noget vildt, meget stille og roligt og ret meget mig.

God søndag, venner ?

[show_shopthepost_widget id=”689856″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments