WEEKEND PLANS

 photo shopping_zpsndxslfg5.jpg

Jeg har været tidligt oppe i dag og har allerede indtaget to kopper kaffe. Jeg har netop pakket de sidste ting til FINDERSKEEPERS, hvor jeg sælger ud af garderoben i dag og i morgen. Jeg håber virkelig at jeg får solgt godt, for jeg aner ikke hvordan jeg skal få det hele med tilbage igen. Jeg har pakket ned de sidste 4 dage, så I kan næsten selv gætte hvor meget jeg har med 😉

Jeg håber sådan at I har lyst til at kigge fordi. Det plejer at være mekka derude og sidste år endte jeg med at bruge de fleste af de penge jeg tjente, i de andre boder..hehe. Hallen er fyldt med up coming kunstnere, som sælger alt fra tøj og smykker til plakater, møbler og planter.

Der er åbent fra 11 til 17 begge dage og I kan læse meget mere HER.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments