A NIGHT IN PARIS

 photo IMG_9450_zps98chreeb.jpg

 photo IMG_9427_zpsxsdydeob.jpg

 photo IMG_9468_zpsl5khftgd.jpg

 photo IMG_9455_zpsifmtlvlm.jpg

 photo IMG_9434_zpsqz1z0e7n.jpg

Adlinks: Dress: & Other Stories (LOVE THIS ONE TOO) Shoes: Gardenia (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Zara (HERE)

Sørme om jeg ikke lige havde en håndfuld billeder fra Paris, som jeg endnu ikke har vist. De er taget på vores sidste aften, og så vidt jeg husker, så havde jeg simpelthen SÅ ondt i benene den aften, efter søndagens maraton. Jeg kunne seriøst ikke engang gå op af trapperne til vores lejlighed. Vi boede endda på 1. sal 😉

Kjolen har jeg faktisk haft hængende herhjemme i et godt stykke tid. Den er fra & Other Stories og jeg købte den under deres mid season sale. Det er desværre slut nu og jeg kan ikke finde den på webshoppen længere. Den er eller så fin og jeg er sikker på, at jeg nok kommer til at hoppe i den flere gange, i løbet af sommeren. Faktisk købte jeg den samme dag, som jeg købte mine flybilletter til San Fransisco og så pludselig mig selv stå på en øde landevej i Californien iført den og en backpack. Sådan nogle billeder ser jeg faktisk ofte for mig, når jeg shopper 😉 Kender I det?

Lige om lidt hopper jeg i det fine tøj og kører ind mod byen. Bestseller har nemlig inviteret på pressedag og middag i deres store og smukke palads inde i Bredgade. Jeg glæder mig faktisk til at cykle gennem byen, som emmer af forår i disse dage. Jeg vil seriøst ønske, at det var forår altid.

English recap: I had these pictures from Paris on my computer and realised that I never posted them. They are from out last night in the beautiful city and as far as I remember I had some very VERY sore legs, since it was the day after the marathon. My dress is from & Other stories. I bought it doing the mid season sale which is over now and unfortunately I cant find it online any longer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments