APRIL 19

 photo IMG_9529_zps8ahrkv6m.jpg

 photo IMG_9473_zpsz2mwzoru.jpg

 photo IMG_9504_zpsp6suyqfq.jpg

 photo IMG_9532_zpscjzadcxp.jpg

 photo IMG_9510_zpswtiqbxlx.jpg

 photo IMG_9487_zpsscp0utnj.jpg

Jacket: Diesel man (HERE) Shirt: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Superga (HERE) Bag: Everie (HERE)

Selvom man har fødselsdag, kan man jo sagtens skyde outfitbilleder, redigere dem og smide dem på bloggen 😉 Jeg har faktisk haft en rigtig dejlig dag indtil nu. Den startede sådan her, hvor jeg dog måtte erkende, at min krop stadig er mærket efter sidste søndags maraton. Senere stod den på morgenmad med hele min familie hjemme på Nørrebro og efterfølgende gik vi en lang tur i området. Solen skinnede selvfølgelig fra en skyfri himmel og alle cafèerne var proppet med glade søndagsmennesker. Gid at det var forår altid.

Lige nu sidder jeg faktisk bare med benene oppe på mit nye sofabord og inden længe kommer Kat og drikker en øl på altanen. Vi har en del fremtidige projekter vi lige skal have styr på 😉 Senere mødes jeg med min søster til middag inde i byen og så kan jeg vist også sætte to streger under den fødselsdag og glæde mig ved, at der er et helt år til den næste.

Håber også at I nyder jeres søndag <3

[show_shopthepost_widget id=”677425″]

English recap: Today it’s my birthday, but that doesn’t mean that I dont have time to shoot some outfit pictures and post them here on the blog. I’ve spent most of the day with my family and very sonn Kat i gonna drop by for a cold beer and a talk. Later my sister and I are going out for dinner. A pretty well spent day.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments