FRIDAY SUIT & FRIDAY HAIR

 photo IMG_9260_zpsn1yiwqxk.jpg

 photo IMG_9214_zpslekmhowk.jpg

 photo IMG_9270_zpszdpypney.jpg

 photo IMG_9252_zpsodi3qhuv.jpg

 photo IMG_9265_zps3gi4a4ml.jpg

Suit: Birgitte Herskind (HERE) T-shirt: MbyM  Shoes: Gardenia Bag: Everie (HERE)

Lige for tiden har jeg faktisk flere outfitbilleder på lager. Det sker yderst sjældent for mig og normalt poster jeg dem samme dag som de er taget, eller dagen efter. De her er fra I fredags, dagen inden jeg rejste til Paris. Glitter havde inviteret på en girls night out, med alt hvad det indebærer.

Først mødtes vi hos BLOW, hvor vi fik sat håret med dimser fra Glitter. Jeg vil sådan ønske, at jeg selv kunne sætte det sådan her. Det er lavet med sådan en “pølse” som håret er rullet uden om og sat fast med hårnåle. Desuden kan jeg virkelig også anbefale et besøg hos BLOW. Konceptet er jo, at man kan tage derinde og få stylet håret, inden man f. eks skal ud. Jeg har været der et par gange og pigerne derinde, er noget af det sødeste.

Efterfølgende stod den på middag og coctail-kursus. Jeg måtte desværre holde mig til et par enkelte glas vin. Det vil nok være lidt optimistisk at løbe et maraton med 2-dags tømmermænd 😉

Jeg var hoppet i det smukkeste sæt fra Birgitte Herskind. Jeg er jo ikke typen, der har garderoben fin af flotte kjoler, så sådan et sæt er helt perfekt til en aften uden.

Rigtig god torsdag til jer alle <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments