LAST NIGHT IN PARIS

 photo IMG_9315_zpsjp9mp1cl.jpg

 photo IMG_9329_zpsqmxadmj7.jpg

 photo IMG_9307_zpszwzzhlf0.jpg

 photo IMG_9337_zpss15uzb8e.jpg

 photo IMG_9312_zpstwxgpuz0.jpg

Shirt: Gina Tricot (HERE & SIMILAR HERE) Jeans: Diesel Joggjeans (HERE) Sneakers: Stan smith via Sarenza Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, efter maratonet. Jeg havde selvfølgelig lige været hjemme i bad og sådan 😉 Jeg bliver simpelthen aldrig træt af at gå rundt i de små fine gader i Paris. Foråret blomstrer i fuld flor hernede og de mange fortovcafèer er fyldt med mennesker og god stemning.

Mine ben var simpelthen SÅ ømme og jeg tør slet ikke tænke på hvordan jeg så ud, da jeg gik. Jeg følte mig i hvert fald ikke specielt tres chic, ved siden af de smukke franske kvinder.. haha. I dag står den primært på hygge og måske lidt shopping. Jeg overvejer lidt om jeg skal give mig selv en lille gave, som belønning for at have gennemført løbet. Vi må se om jeg finder på noget.

Rigtig god mandag til jer alle <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments