GOLDEN

 photo IMG_9162_zpsaeumnazg.jpg

 photo IMG_9128_zpsdkpoikbu.jpg

 photo IMG_9143_zps5wmzrhty.jpg

 photo IMG_9169_zpsdf4oohje.jpg

 photo IMG_9114_zpsuoqlr6yr.jpg

Adlinks: Coat: Ganni (HERE) Knit: Zara T-shirt: Samsøe Samsøe Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR HERE) Bag: Everie (HERE)

Et par billeder fra i går, hvor jeg lige nåede at nyde den smukke formiddagssol, efter et besøg hos Ganni. Jeg var forbi og så den kommende kollektion, og I kan jo næsten selv gætte hvor flot den var. Jeg viser naturligvis billeder snart.

I skrivende stund er jeg på vej mod lufthavnen, hvor turen som sagt går til Paris. I morgen går det løs med maraton og ærligt talt, så er jeg altså en smule nervøs. Håber at det hele nok skal gå. Jeg glæder mig til at få det overstået og til at drikke en kæmpe stor og iskold fadøl 😉

Jeg vil ønske, at jeg havde været en dygtig blogger, som havde forberedt et utal af indlæg, så jeg kunne nyde dagene uden at tænde computeren. Det er desværre ikke tilfældet. Men mon ikke at jeg snart tjekker ind igen.

I må have en skøn skøn lørdag <3

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments