FREDAGSTIP: MICELLAR WATER

FREDAGSTIP: MICELLAR WATER 1

Den opmærksomme læser husker måske, at jeg for ikke så længe siden, fik mulighed for at teste Garnier’s Pure Active produkt. Det var jeg svært begejstret for og har faktisk brugt det dagligt lige siden. Det formår virkelig at rense min hud helt igennem.

Derfor var jeg også ret hurtig om at takke ja til at teste deres Micellar cleansing water, som også er et renseprodukt. Igen har vi faktisk også at gøre med et produkt, som har mere end èn fuktion. Den er en alt-i-en renser. Altså den fjerner både make up og renser huden. Desuden kræver den ikke at man bruger vand. Det er altså super nemt at bruge og jeg skulle hilse og sige at den er effektiv. Jeg orker simpelthen ikke de der make up-fjernere, hvor man næsten skal presse og gnide på øjnene i evigheder, for at få alt make up’en væk.

Hver eneste gang jeg har spurgt om råd til hudplejning, har jeg fået det samme svar; RENS. Så det gør jeg. Hver eneste morgen og hver eneste aften.
IMG_9092

Desuden kan jeg også lige fortælle, at Garnier lige nu, afholder en konkurrence henne på Instagram, hvor man kan vinde et års forbrug af Micellar Cleansing produkter. For at deltage i konkurrencen, kræver det, at man “dare to share”. Med andre ord, skal man tage et billede af sig selv med renset hud og derefter hashtagge det med #Micellarfaces og #Garnierdanmark. Så deltager man helt automatisk.

Billederne kan man også ses henne på deres Facebookside, hvor der også findes en masse tips til sund og velplejet hud.

Kan I nyde fredagen <3 Jeg må hellere se at få pakket, så jeg er klar til at tage til Paris i morgen tidligt.

udgivet i samarbejde med Garnier

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments