JEANS, STRIPES & CRAZY DAYS

 photo IMG_8911_zpsyge6lhmf.jpg

 photo IMG_8978_zpsf7z0mxx9.jpg

 photo IMG_8902_zpsydos4xuy.jpg

 photo IMG_8970_zpstwqoklt3.jpg

 photo IMG_8974_zpsflvxnezm.jpg

 photo IMG_8930_zpsuxbvru4l.jpg

 photo IMG_8980_zpselma60f7.jpg

Adlinks: Top: Monki (SIMILAR ONE HERE) Jeans: ASOS (HERE) Bag: Adax (CHECK THIS ONE OUT) Sneakers: Stan Smith (HERE)

Sådan så jeg ud i går, hvor jeg pludselig genfandt kærligheden til min lille Adax taske. Det er sådan en fin og tidsløs klassiker, som jeg helt sikkert skal til at bruge noget mere. Faktisk er den på udsalg LIGE HER, dog i leopard, men det bliver den bestemt ikke mindre pæn af 😉 Mine jeans er faktisk de samme som jeg har på HER, men jeg lærte aldrig helt at affinde mig med længden. I går klippede jeg 10 cm af længden og nu er de helt perfekte. DIY når det er bedste 😉

I dag har jeg en del arbejde der skal klares, så jeg kan holde lidt fri, når jeg rejser i næste uge. Senere skal jeg til åbning hos Urban House på Vesterbro. Egentlig skulle jeg også have overnattet der, men må erkende, at jeg ikke kan alt i hele verden og en nat i min egen seng er nok godt givet ud i de her travle dage.

Kan I have en skøn forårsdag <3

[show_shopthepost_widget id=”657346″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments