ALTAN-INSPIRATION

 photo altan2_zpsrlxvixbk.jpg

 photo altan1_zpsry5nosfv.jpg

 photo altan3_zps3atlfwa0.jpg

 photo altan4_zpszdojbuww.jpg

 photo Altan8_zpskfwhuw9k.jpg

 photo altan6_zpsa2olseom.jpg

 photo Altan7_zps4w2zafc0.jpg

 photo altan5_zpsdnroc02q.jpg

Jeg har sikkert nævnt det før, men jeg har simpelthen ikke ord for, hvor højt jeg elsker min altan. Om vinteren er den selvfølgelig lidt ligegyldigt. Der er det kun mine gæster der bruge den til rygepauser. Men så snart solen begynder at varme, er den klart det aller bedste ved min lejlighed. I min gamle lejlighed havde jeg ikke nogen altan. Faktisk var det en lille bitte mørk stuelejlighed. Da jeg flyttede og kom op i lyset på 4. sal og tilmed fik mulighed for at nyde morgenkaffen udendørs, kunne jeg faktisk mærke, at det faktisk øgede min livskvalitet. Sådan er det nok, når man er vokset op omgivet af skov og vand.

Aller øverst på min to-do liste finder man forårsklargøring af altanen. Også selvom jeg kun har omkring 2 m2 at gøre godt med. Så snart jeg kommer hjem fra næste uges rejser, er det det første jeg skal gøre. Jeg har fødselsdag d. 19 i denne måned og jeg har sagt til min mor, at det eneste jeg ønsker mig, er en køretur i IKEA og lidt hjælp det med planter. Jeg er vokset op med en KÆMPE have, så hun er lidt af et geni til til den slags.

Jeg håber, at den kommer til at ligne nogle af dem på billederne. Det er måske en lille smule urealistisk med så mange planter, eftersom jeg ret ofte er væk hjemmefra i flere dage ad gangen. Jeg har besvær nok med at passe dem jeg har i min lejlighed. Måske skulle jeg hyre en plante-passer 😉

Kan I have en skøn aften Min står på middag med et par søde barndomsveninder ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments