SWEET SATURDAY

 photo IMG_8774_zpsxppw5pof.jpg

 photo IMG_8733_zpsucanofal.jpg

 photo IMG_8782_zpsx5kgaopa.jpg

 photo IMG_8741_zpsmzr2eous.jpg

 photo 4f205d56-3e95-4c2e-8c8e-9506832df602_zpsz60oimry.jpg

 photo IMG_8725_zps4ldwgqqp.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Ganni (ON SALE HERE) Trousers: Samsøe Samsøe (HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE) Necklace: HVISK (HERE)

Et par billeder fra i går, hvor jeg tilbragte hele dagen i Odense. Jeg besøgte en af mine barndomsveninder og det var simpelthen så skønt, at tilbringe en hel dag sammen, frem for blot at mødes til en hurtig kop kaffe hver tredje måned. Som jeg tidligere fortalte, så var jeg ærligt talt i ret dårligt humør i fredags. En hyggelig dag, må siges at være den bedste medicin, for i dag er det høje humør ved at være tilbage.

Jeg landede i København først på eftermiddagen og tog straks en tur i Fakta for at fylde køleskabet op. Bagefter hoppede jeg i løbetøjet og tog alle søerne. Det er sådan en skøn måde at opleve København. Især når man har været væk i et par dage. Desuden var det min sidste lange tur, inden mit maraton om præcis en uge. De næste par dage skal primært bruges på mentral træning, yoga og lidt styrke.

Håber I nyder påskens sidste dage ?

[show_shopthepost_widget id=”647021″]

English recap: This is how I looked yesterday, where I spent the entire day in Odense, visiting one of my oldest friends. Having a whole day was pretty amazing, because we always just meet up for a quick coffee once in a while. Today I’m back in Copenhagen a just took a long run around the city. Actually this was my last long long-distance run before my marathon in Paris next weekend. This week is all about preparing mentally and not getting sick. Have great sunday ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments