LANGFREDAG – PÅ GODT OG ONDT

 photo IMG_8705_zps4ftdm4uo.jpg

 photo IMG_8646_zpskipfoewh.jpg

 photo IMG_8622_zpskly0zjvu.jpg

 photo IMG_8692_zpsm9dzcwu1.jpg

Adlinks: T-shirt: ASOS (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Knit: Benetton (HERE) Sneakers: Stan smith (HERE)

Sådan så jeg ud i går – nærmere bestemt, på den højhellige langfredag. Faktisk havde jeg lidt af en dum dag. Eller en besværlig dag, om man vil. Min Macbook valgte nemlig at drille mig igen (#lorteteknik) Denne gang er det batteriet, som ikke gider at virke. Typisk at det lige skal ske på en helligdag, hvor ALT er lukket. Som I næsten selv kan gætte, så er jeg ret handicappet uden og derfor skal jeg som det aller første i dag, en tur ned i elektronikbutikken og se om de kan skifte det. Kryds lige fingre for at det kan lade sig gøre. Heldigvis har jeg verdens sødeste far, som har tilbudt mig at låne hans midlertidigt. Hvad skulle man gøre uden forældre?

Nå men ingen dårlg nyhed uden en god. Der er nemlig også sket det fantastiske, at mit knæ ikke længere gør ondt. Jeg var ærligt talt ved at gå lidt i panik over smerterne, med så kort tid til mit maraton. I starten af ugen var jeg forbi lægen, som fortalte mig, at det intet fejlede og de sidste par dage, har jeg løbet uden problemer. Intet er så skidt at det ikke er godt for noget.

Senere i dag går turen til Odense, hvor jeg skal besøge min barndomsveninde. Vi ses oftest kun til en hurtig kop kaffe, så det bliver skønt at tilbringe lidt ekstra tid sammen. I morgen tager jeg bussen hjem til København, så jeg slipper for alt det kaos, som DSB beretter om.

Kan I have en fantastisk lørdag ?

[show_shopthepost_widget id=”645006″]

English recap: Yesterday I was wearing this pretty simple outfit. Acturally I had quite a shitty day. My macbook crashed once again and honestly I’m pretty sick and tired of all these technical problems I’ve been dealing with lately. As the first thing today I’ll hit the computer store to see if they can fix it. Crush your fingers ?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
7 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments