A SIMPLE EASTER LOOK

 photo IMG_8566_zpsqsitptjq.jpg

 photo IMG_8545_zps0hippybf.jpg

 photo IMG_8564_zpsbfh0wsoz.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (HERE & SIMILAR ONE HERE) Trousers: Weekday (HERE) Sneakers: Stan Smith via Sarenza Bag: Everie (HERE)

Et lille hej fra det fynske, hvor jeg naturligvis tilbringer påskedagene. Der sker ikke det helt store og tiden bliver primært brugt på afslapning, træning og på at eksperimentere i køkkenet. Faktisk er madlavning noget af de bedste jeg ved, når jeg besøger mine forældre. Min mor er ligeså madglad som jeg og vi kan seriøst bruge timer på at finde frem til hvad vi skal have og spise. Det er altid mig, som kommer med idèerne og så er hun den kloge, der kender eller grundreglerne i et køkken. Hvis I forstår? Desuden er det også hende der betaler, så jeg klager slet ikke over rollefordelingen.. hehe 🙂

Dagens outfit er der ikke så meget at sige om. Det er så simpelt som det næsten kan blive. Alligevel synes jeg lige, at I skulle have lov til at se min fine strik fra Munthe. Den tror jeg ikke at jeg har vist herinde før? Silkedetaljerne på ryggen er simpelthen noget af det fineste.

Nu vil jeg hoppe i køkkenet og snuppe en kold Fynsk forår. Rigtig god aften til jer ?

[show_shopthepost_widget id=”642141″]

English recap: Just wanted to check in and say Hi. Im spending these easter day at my parents place on the country side. We are spending most of the time relaxing, eating and getting ready for my upcoming marathon. Today im wearing this very very simple outfit. Just wanted to show you guys this amazing knit from danish Munthe. Just love the pretty silk-detail on the bag.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments