MONDAYS

 photo IMG_8469_zpsv89nizvd.jpg

 photo IMG_8515_zpssmxyqbc0.jpg

 photo IMG_8487_zpsdivkbmpt.jpg

 photo IMG_8493_zpsvawpembe.jpg

 photo IMG_8453_zpsy8qrhtzn.jpg

Adlinks: Cardigan: Sparkz (HERE & SIMILAR ONE HERE) Jeans: ASOS (HERE) Top: Sparkz (HERE) Shoes: Gardenia (SIMILAR PAIR HERE) Bag: Rika (HERE)

Som nogen af jer måske bemærkede på Insta i går, så hang jeg lidt ud på gaden, med en meget flot ballon. Den skulle faktisk også have været med på de her billeder, men den ville ikke lige samarbejde i den stærke vind. Hvornår kommer foråret egentlig?

Mine jeans er helt nye og er blot endnu et par i min samling at bukser med vidde. Det er sjældent, at jeg er gået all in på en trend i en så voldsom grad, men jeg kan bare ikke får nok. Ganske enkelt. I det hele taget er jeg bare vild med hele den her 70’er-bølge. Måske handler det om, at jeg skal tilbringe min sommer i San Francisco 😉

I dag er mine sidste dag i København, inden jeg tager på påskeferie hjemme på Fyn. Egentlig kunne jeg godt bruge et par stille og rolige fridage her i København, men når hele min familie er samlet, så vil jeg helst ikke gå glip af noget. Desuden havde jeg planer om at bruge en af dagene på at gøre min altan forårsklar, men det var nok blevet aflyst alligevel, eftersom der ikke er skyggen af forår i sigte.

[show_shopthepost_widget id=”636601″]

English recap: Here is an outfit from yesterday. I was wearing my brand new flared jeans from ASOS. My collection of flared trousers keeps growing. I just cant get enough of the 70ties-trend this season. I guess it could have something to do with the fact that I will be spending my summer in San Francisco.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments