TUESDAY

 photo IMG_8051_zpswfzrvclx.jpg

Sådan så jeg ud i går og på mange måder, er det hvad jeg vil kalde et sikkert outfit. Det var en af de der dage, hvor min hjerne gik i baglås, da jeg jeg skulle vælge tøj. Det kender I sikkert godt 😉 Faktisk tror jeg også, at det er nogle af de hurtigste outfitbilleder jeg nogensinde har skudt. Ærligt talt, så gad jeg bare ikke. Normalt kan den slags godt tage et kvarters-tid, men da Kat havde trykket på knappen 5-6 gange, sagde jeg “fint”. Hun har efterhånden gjort det så mange gange, at jeg stoler blindt på hende. Egentlig synes jeg også ganske godt om resultatet.

Dagen var ellers dejlig. Den bød bl.a. på et møde med Birgitte Herskind ang. nogle spændende og skumle fremtidsplaner. Efterfølgende var jeg til pressedag hos Designers Remix, hvor jeg prøvede verdens pæneste jakke. Afslutningsvis vendte jeg snuden mod Nørrebro, hvor jeg mødtes med min søster på Bæst, til en dejlig kold øl og en lækker Pizza.

 photo IMG_8064_zpsbols0om1.jpg
 photo IMG_8041_zps6cnzqggi.jpg
 photo IMG_8062_zpsvviq3lr8.jpg
 photo IMG_8034_zpswgyz6r7h.jpg
 photo IMG_8080_zpsdpqcjjr9.jpg

Adlinks: T-shirt: ASOS (HERE) Trousers: Weekday (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Gardenia Watch: Triwa (HERE) Bag: Everie (HERE)

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments