A SIMPLE ONE

 photo IMG_7847_zpszsfm3iae.jpg

Et par billeder fra en af de smukke og lune aftener i Porto. Det er altså lidt af en kold fornøjelse at komme hjem, kan jeg fortælle jer. Det er altid sådan lidt snyd, når man får lov til at føle de der forårstemperaturer for en stund, og så bliver kastet direkte tilbage i kulden. Jeg kan huske, at jeg havde det på samme måde, da jeg var i Israel i startet af året. Dengang var det Januar, så der føltes Danmark ekstra kold og mørk at komme hjem til. Denne gang er foråret (forhåbentlig) trods alt lige om hjørnet.

Normalt tror jeg egentlig ikke, at jeg ville have skudt billeder af det her outfit. Det er alle nogle fine styles, men sammensætningen er der bestemt ikke noget revolutionerende over. Desuden mindes jeg, at de er skudt kort efter en løbetur, så hvis jeg ser lidt brugt ud, så ved I hvorfor 😉 Baggrunden og farverne var bare så pæne, at jeg ikke kunne lade sådan en location gå tabt.

I morgen vender jeg tilbage til København og går en uge i møde, som nok er den travleste til dato – altså sådan blog wise. Jeg klager ikke og glæder mig bare til at komme i gang. Jeg er ikke så god til at slappe af for længe ad gangen 😉

Rigtig god aften til jer alle ?

 photo IMG_7879_zpspmmcydnw.jpg

 photo IMG_7896_zpsiitniv9r.jpg

 photo IMG_7889_zpsj0nq9xsq.jpg

 photo IMG_7884_zpsea6fgoju.jpg

Adlinks: T-shirt: Sparkz (HERE) Trousers: H&M Trend (SIMILAR PAIR HERE) Shoes: Gardenia Bag: Everie (HERE) Necklace: HVISK (HERE)

English recap: A few pictures of a very simple outfit from the beautiful city of Porto. Normally I probably wouldn’t have shot pictures of this kind of outfit. It’s so simple as it can get. I love all the items, but to putting them together is not rocket science. The background was simply just to cute to let it go to waits.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments