WEDNESDAY NIGHT

 photo IMG_7790_zpsxujlmsh1.jpg

Et par billeder fra i onsdags, som er skudt lige inden solen gik ned over smukke Porto. Jeg nyder stadig tiden fuldt ud hernede og derfor er der også en lille bitte smule stille herinde, i forhold til normalen. I dag er vores sidste dag og vejret lover høj sol og 20 grader. Lidt noget andet, end hvad de lover hjemme i Danmark, kan jeg fornemme?

Rigtig god fredag til jer alle ?

 photo IMG_7749_zpsnc1jsgkl.jpg

 photo IMG_7766_zpsapkvm2bz.jpg

 photo IMG_7802_zpsb7xjqhdy.jpg

 photo IMG_7740_zpspcxin5w9.jpg

 photo IMG_7770_zps91t39suq.jpg

Adlinks: T-shirt: ASOS (HERE) Skirt: Samsøe Samsøe (HERE) Scarf: Lala Berlin Shoes: Gardenia

[show_shopthepost_widget id=”613636″]

English recap: A few pictures from wednesday night here in the beautiful city of Porto. Im having a pretty good time here and try to get as much as possible out of every moment. Which is also why the blog runs a lttle slower than normal. Today is our last day, so from tomorrow I’ll be back to normal.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments