MONDAY POSE

 photo IMG_7479_zpspjdflnws.jpg

Mandagens outfit, featuring mine nye og alt for lækre ruskindsbukser fra Samsøe Samsøe. Hvis nogen skulle stå og mangle sådan et par, så får de lige mine varmeste anbefalinger. De er simpelthen så bløde og rare og næsten lige så behagelige at have på, som natbukser.

I skrivende stund sidder jeg hos mine forældre på Fyn. Jeg ankom med toget i formiddags og planen for nu, er at ompakke min kuffert og herefter går turen mod Hamborg, hvor vi senere i aften hopper på et fly til Porto. Åh det bliver godt. I det hele taget har jeg så mange spændende rejser at se frem til, i løbet af de næste par måneder. Det er virkelig noget der rykker ved livskvaliteten ?

Kan I have en fantastisk dag. Jeg tjekker ind igen, når jeg er landet..

 photo IMG_7513_zpsyq2wwdbf.jpg

 photo IMG_7529_zpsocq1q4a2.jpg

 photo IMG_7518_zpsgsettwpu.jpg

 photo IMG_7525_zpsracyiijy.jpg

 photo IMG_7522_zpsd18m5qr0.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Isabel Marant Etoile (HERE & IN BLACK HERE) Suede Trousers: Samsøe Samsøe (HERE) Sneakers: Stan Smith via Sarenza Bag: Everie (HERE)

English recap: This is how I looked yesterday, wearing my new and pretty amazing suede trousers from Samsøe Samsøe. Right now im at my parants plance on the country site. In a few hours we will be heading towards Hamborg and later tonight we’ll board a plane that’s gonna take us to Porto. Cant wait to spent a few days in the south. This next couple of months are filled with travelling and that’s absolutely something that makes me happy.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments