DRESSED IN SPRING

 photo IMG_7326_zps9cwurtjs.jpg

Hej venner og rigtig glædelig fredag. Her får I lige endnu et outfit, hvor jeg igen igen er hoppet i de lyse farver. Billederne er fra i går, hvor jeg var på farten all day long. Elsker de dage, men når jeg kommer hjem, er jeg altid helt træt i skallen 😉 Både fordi jeg får så mange indtryk i løbet af dagen og fordi der altid er et stramt program, der skal holdes fast i.

Min aften sluttede hos Buzzanova, mit blog-bureau. Egentlig troede jeg bare, at det skulle være en stille og rolig aften og at jeg ville være hjemme ved 19-tiden. Den ene øl tog den anden og det kan jeg faktisk godt mærke i kroppen i dag.

Heldigvis går jeg en weekend i møde, som byder på rare planer. I dag skal jeg ordne alt det jeg ikke har nået onsdag og torsdag. Først skal jeg dog lige mødes med min søster til en dejlig omgang morgenmad. Det bliver mit første “rigtige” måltid i 3 dage. Altså hvor jeg sidder ned og nyder maden – Det trænger jeg virkelig til.

Kan I have en rigtig god dag ?

 photo IMG_7304_zpsaegnjgkf.jpg

 photo IMG_7322_zpsvpilb4kh.jpg

 photo IMG_7301_zpsnt4ppp9x.jpg

 photo IMG_7314_zpsxed1kc5i.jpg

 photo IMG_7328_zpsjyufh9vl.jpg

Adlinks: Knit: Munthe (HERE & SIMILAR HERE) T-shirt: Samsøe Samsøe (HERE) Trousers: Weekday (SIMILAR HERE) Sneakers: Stan Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”601130″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments