BRIGHT & WHITE

 photo IMG_7188_zpsmk7kitd9.jpg

Nu har vi bloggere brugt godt og vel et halvt år, på at brokke os over manglende lys. Nu er det endelig kommet tilbage og endda i så fuld kraft, at det næsten er for meget. Især når man er iklædt lyse farver fra top til tå. Vi er altså ikke nemme at gøre tilfredse 😉

Trods lidt besvær lykkedes det at få foreviget gårsdagens outfit. Som tidligere nævnt tilbragte jeg hele dagen til en fin fernisering i Kolding. Det var også en liiiiidt lang dag, som bød på mange timers transport. Med andre ord skulle jeg finde et outfit, som både var behageligt og pænt. Hvis jeg selv skal lige det, gik det egentlig ganske godt. Jeg er bare så lykkelig over, at vi endelig kan kaste os ud i de lyse farver.

 photo IMG_7239_zpsvexorc07.jpg

 photo IMG_7218_zpskgektmw8.jpg

 photo IMG_7173_zpsip1t3nnd.jpg

 photo IMG_7231_zpsc6rbop8j.jpg

 photo IMG_7225_zpseq5e12ga.jpg

Dress: Samsøe Samsøe T-Shirt: Samsøe Samsøe (HERE) Trousers: H&M Trend (SIMILAR HERE) Shoes: Gardenia Bag: Everie (HERE) Necklaces: Pilgrim og HVISK (HERE)

English recap: This is my outfit from yesterda, where I spent the entire day in an art museum in Jylland. The sun was shining bright all day long, and the fact that it’s finally possible to wear bright colors makes me so happy.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments