HELL YES

 photo IMG_7133_zpskjmemdof.jpg

 photo IMG_7164_zpsjklnna5b.jpg

 photo IMG_7136_zpslxhdsmf6.jpg

Adlinks: Sweatshirt: Samsøe Samsøe (HERE) Jeans: ASOS (HERE) Shoes: Gardenia Bag: Everie (HERE)

Sådan så jeg ud i går, som endte med at blive en ganske god dag med høj sol over København. I dag er jeg som sagt i Koldning, hvor jeg har kastet mig ud i lidt af et kunstprojekt. Det skal I selvfølgelig nok høre mere om, en af de kommende dage. Af samme grund, er det her indlæg også planlagt, så jeg har ikke så meget mere at sige 😉

Når jo, der er  lige en ting. Hvis I kan lide mine sko. Og i det hele taget også synes, at Gardenia gør det godt, så har I nemlig noget at glæde sig til. I morgen åbner de nemlig (lang om længe) en webshop. Wuhu. Se mere HER.

 photo IMG_7150_zpsf5yh9ckc.jpg
[show_shopthepost_widget id=”597286″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments