BRIGHTER DAYS

 photo FU5_zpsbx5c6trv.jpg

Hey babes. Det blev lige til en lidt senere opdatering end normalt. Jeg har haft en lidt travl morgen og formiddag, da jeg pludselig har taget en vild beslutning, som jeg selvfølgelig nok skal dele med jer. Men det er noget godt. Rigtig godt. Nogen gange kan det altså være ret effektivt og øjenåbner-agtigt, når livet tager uventede drejninger.

Billederne er fra I går eftermiddags, hvor solen skinnede noget så smukt over København. Jeg mødtes selvfølgelig med min foto parter in crime, da jeg skulle skyde billeder til et andet spændende projekt. Alt i alt har det været et ganske godt døgn 😉 I dag har jeg hjemmekontor, da jeg har en del detaljer der skal på plads. De næste par dage kommer jeg nemlig ikke til at være meget hjemme. I morgen går turen til Kolding, hvor jeg er blevet inviteret til at kuratere til en spændende udstilling på Trapholt. Det hører I selvfølgelig også mere om.

Kan I have en rigtig god skøn dag ?

 photo IMG_7028_zpsbe5a26yj.jpg

 photo FU4_zpsd0ukyuu5.jpg

 photo IMG_7036_zps8ytjyuc4.jpg

Adlinks: Knit: Benetton (HERE) Shirt: COS (SIMILAR HERE & HERE) Jeans: Five Units (HERE) Sneakers: Stand Smith (HERE) Bag: Everie (HERE)

[show_shopthepost_widget id=”595338″]

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments