SIMPLE SUNDAY

 photo IMG_6904_zpsmdlmjcjz.jpg

Så kom årets første rigtige forårsdag og den har jo altid en masse magi med sig. I følge mit instagram-feed nyder hele verden i hvert fald solen med gåture, kaffe og frokost i det fri. Selv har jeg da også været ude og nyde den Fynske natur 🙂 Det er simpelthen været så rart for mig at være hjemme her i weekenden og jeg har fået tænkt og tænkt og taget beslutninger, som føles rigtige for det hjerte, der gjorde en smule ondt i sidste uge.

Motion har jeg sørme også fået. I går løb min far og jeg 25 km i stærk modvind. Jeg føler mig efterhånden så klar til det maraton som jeg kan blive, så nu må den 12 April godt bare være snart. Mine ben er selvfølgelig en lille bitte smule ømme i dag og derfor er det meste af tiden også blevet brugt på afslapning.

Afslappet kan man vist også godt kalde dagens outfit. Jeg må lige slå endnu et slag for de her bukser. De er simpelthen så rare, behagelige og ikke mindst pæne. Der var også et par stykker af jer, som spurgte ind til størrelsen, sidst jeg havde dem på. Som udgangspunkt synes jeg, at ASOS er ret store, når det kommer til bukser og derfor går jeg altid en størrelse ned. De her er en 4 og de passer helt perfekt.

Rigtig godt søndag derude ?

 photo IMG_6876_zps60i9tdey.jpg

 photo IMG_6863_zpstcu0m78g.jpg

 photo IMG_6915_zpszaza5xfj.jpg

 photo IMG_6890_zpsbez68kfn.jpg

Adlinks: Top: MbyM Trousers: ASOS (HERE) Shoes: Stan Smith from Sarenza Scarf: Modstöm (HERE) Bag: Everie (HERE) Sunnies: Ray-ban (HERE)

English recap: Hi guys! So today spring arrived for real here in Denmark and everyone os going crazy in the sun. At least thats what my insta-feed is telling me. I’ve spent the weekend at my parents place, which was such a good decision. I’ve been thinking and thinking and taking  new decisions that fix the heart that was a little broken last week. Hope you guys have had an amazing weekend.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
11 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments