LINKS JEG KAN LIDE

 photo links_zpsd1uop82p.jpg
? Jeg forlader ofte København i weekenderne, hvilket selvfølgelig kan være ganske rart. Desværre går jeg også glip af en del ting på den bekostning og i morgen havde jeg helt bestemt taget til loppemarked i Ravnsborggade, hvis jeg havde været hjemme.
? I stedet kunne det være, at jeg måske skulle bruge min søndag på at lave DEN HER sandwich. Der ser jo simpelthen SÅ lækker ud.

? DENNE grå blazer fra Vila er alt for pæn og jeg tjekker dagligt ind, for at se om den skulle være kommet tilbage i en str. S eller XS.

? Jeg er på jagt efter et nyt og større sofabord og overvejer meget om det skal være DETTE fra IKEA. Det vil passe så fint ind i min stue.

? Natholdets instagramprofil, hvor der dagligt bliver delt de sjoveste klip. De hjælper mig med at holde mine mavemuskler ved lige.

? DENNE smukke smukke halskæde og de DEN HER ear cuff, som jeg snart skal have bestilt.

? DENNE liste med 27 gode grunde til at elske København.

? Vejrudsigten i Porto, hvor jeg rejser hen om lige præcis 10 dage

? DENNE taske er simpelthen noget af de flotteste og er et ganske udmærket alternativ til the real deal fra Cèline, som jeg alligevel aldrig får råd til.

? Jeg har holdt øje med DE HER sko i lang tid efterhånden. Nu hvor foråret endelig har meldt sin ankomst, må jeg hellere klikke dem hjem.

Indeholder enkelte affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments