LINKS JEG KAN LIDE

 photo links_zpsd1uop82p.jpg
? Jeg forlader ofte København i weekenderne, hvilket selvfølgelig kan være ganske rart. Desværre går jeg også glip af en del ting på den bekostning og i morgen havde jeg helt bestemt taget til loppemarked i Ravnsborggade, hvis jeg havde været hjemme.
? I stedet kunne det være, at jeg måske skulle bruge min søndag på at lave DEN HER sandwich. Der ser jo simpelthen SÅ lækker ud.

? DENNE grå blazer fra Vila er alt for pæn og jeg tjekker dagligt ind, for at se om den skulle være kommet tilbage i en str. S eller XS.

? Jeg er på jagt efter et nyt og større sofabord og overvejer meget om det skal være DETTE fra IKEA. Det vil passe så fint ind i min stue.

? Natholdets instagramprofil, hvor der dagligt bliver delt de sjoveste klip. De hjælper mig med at holde mine mavemuskler ved lige.

? DENNE smukke smukke halskæde og de DEN HER ear cuff, som jeg snart skal have bestilt.

? DENNE liste med 27 gode grunde til at elske København.

? Vejrudsigten i Porto, hvor jeg rejser hen om lige præcis 10 dage

? DENNE taske er simpelthen noget af de flotteste og er et ganske udmærket alternativ til the real deal fra Cèline, som jeg alligevel aldrig får råd til.

? Jeg har holdt øje med DE HER sko i lang tid efterhånden. Nu hvor foråret endelig har meldt sin ankomst, må jeg hellere klikke dem hjem.

Indeholder enkelte affiliatelinks.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments